OIKEUDELLINEN KONSUTTI

Investeringsråd

Vi forstår at det å investere i eiendom i utlandet kan være forvirrende og skummelt hvis du ikke har riktig informasjon tilgjengelig for å kunne ta en informert beslutning om hvor du skal investere for fremtiden din.

Her hos Viking Real Estate & Consultant gir vi åpen informasjon, slik at du kan ta det valget som er riktig for deg og familien din.

Om du nå ønsker å investere i et feriehus, hotellrom/suite eller de mest luksuriøse eiendommene som kun er tilgjengelige i Dubai, så har vi eksperter til rådighet for å veilede deg gjennom hele prosessen og videre.

De fleste av investorene våre kommer tilbake og arbeider sammen med oss om og om igjen, spesielt når vi kan garantere en avkastning på 6 % til 12 % og en ROI (avkastning på investering) på 100 %, samt tilby fortrinnsrettslån og mye mer. Kontakt oss Kontakt oss

2-5bd7b9d04b45e33852eaf0ec6670150d

Kjøpe eiendom

Ønsker du å kjøpe en eiendom i Viking Real Estate-porteføljen?

Vårt erfarne team av advokater og representanter har den sakkyndige lokale kunnskapen og erfaringen som trengs for å veilede deg gjennom hele kjøps- og formidlingsprosessen, fra begynnelse til slutt. Vi er med deg hvert steg på veien.

Det er viktig å forstå hva det koster å kjøpe eiendom, inkludert lokale skatter og notaravgifter.

Vi kan til og med utarbeide de juridiske kontraktene og møte notaren på dine vegne. Kontakt oss

Selge eiendom

Ønsker du å selge eiendommen din?

Våre lokale representanter og advokater tar seg av alt fra det å gi deg en realistisk markedsverdi forberede eiendomsdokumentene slik at den er klar til å selges, annonsere og avtale visninger.

Du trenger ikke en gang å ta et fly for å selge eiendommen din!

We can arrange power of attorney so that we can sell the property for you and attend the notary’s office to complete the sale on your behalf. Kontakt oss

KAN DU GJØRE KRAV?

Leave a message with our Legal Department

nn_NO
en_GB es_ES sv_SE fi de_DE fr_FR nl_NL ru_RU it_IT nn_NO